Waarom uw zonwering juist in de winter aanschaffen!

Terwijl de dagen korter worden, de dagen steeds kouder worden en de zon zich minder laat zien is het oriënteren op zonwering wel het laatste waar u aan zult denken. Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht is het juist het perfecte moment. Het aanschaffen van uw zonwering in de winter betekent namelijk garantie op schaduw en extra comfort vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar! Een lichte woning is prettig, u heeft echter ook behoefte aan verkoeling en schaduw tijdens de zomermaanden. Wij denken graag met u mee en leveren maatwerk oplossingen op basis van uw wensen en woning.

Duurzaamheid en comfort: De zon in huis laten is fijn: zeker gedurende de wintermaanden is het daglicht en warmte van harte welkom. Wat heb je dan aan zonwering in de wintermaanden? Vlak hangende buitenzonwering als rolluiken, screens of binnenzonwering als duettes hebben een sterk isolerende werking. De stilstaande luchtlaag die deze zonweringen creëren zorgen voor extra isolatie; vergelijkbaar met de werking in een spouwmuur. Dit kan voor een energiebesparing van 10% tot 25% op uw energiekosten zorgen. Wij voorzien u graag van advies aan huis of in onze showroom.

Geplaatst: 14-09-2023

In verband met drukte in onze showroom kan het voorkomen dat wij u niet gelijk te woord kunnen staan.

Mocht u persoonlijk advies nodig hebben dan adviseren wij u om telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer: 0165-546003

Bedankt voor uw begrip!
Team Hazon