Leerling monteur zonwering

Als leerling monteur zonwering ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van diverse zonweringsproducten, bij een bedrijf wat al meer dan 40 jaar een begrip is op het gebied van buiten- en binnencomfort. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week, waarbij je voornamelijk werkt in het zuiden van het land. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Als leerling monteur zonwering ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van diverse zonweringsproducten, bij een bedrijf die verkozen is tot één van de beste zonweringsbedrijven van het jaar. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week, waarbij je voornamelijk werkt in de omgeving van Nijkerk. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Functieomschrijving
Als leerling monteur zonwering ben jij dé specialist in het leveren en monteren van zonweringsproducten bij particulieren en zakelijke klanten. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het monteren van onder andere de producten buitenzonwering, zonneterras en gordijnrails. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en verricht reparaties bij bestaande klanten.

Omdat bij onze opdrachtgever topkwaliteit hoog in het vaandel staat, voer je ook periodieke onderhoudswerkzaamheden uit en sta je altijd paraat om eventuele klachten vanuit de klanten af te handelen.

Je werkplek
In de functie van leerling monteur zonwering kom je te werken bij onze opdrachtgever in de omgeving van Nijkerk. Je werkt in een klein toonaangevend bedrijf, die gespecialiseerd is in buitenzonweringen, rolluiken, horren, gordijnen, raamdecoratie en vloeren. Het bedrijf is verkozen tot één van de beste zonweringsbedrijven van het jaar en bestaat uit een gevarieerd assortiment van topmerken.

In jouw functie zal je veelal onderweg zijn naar bedrijven en particulieren waar jij advies op maat zult geven en ook vakkundig zonweringsproducten gaat monteren. Je werkt voornamelijk in regio Food Valley.

Functie-eisen
Je bent communicatief vaardig. Dit is belangrijk voor het afhandelen van klachten en het uitleggen van de gebruiksaanwijzing van de zonweringsproducten aan klanten;
Je bent in het bezit van een VCA of je bent bereid om dit te behalen;
Je werkt graag samen met anderen en kan ook zelfstandig aan de slag;
Je bent fysiek sterk. Het komt namelijk voor dat je zonweringproducten moet tillen;
Je vindt het geen probleem om zo nu en dan eens over te werken. Je wil de werkzaamheden graag afronden;
Je bent klantvriendelijk en precies in je werk.
Wij bieden
Een gezellig bedrijf met informele werksfeer. Regelmatig worden er uitjes georganiseerd en is er regelmatig een borrel;
Gloednieuwe werkschoenen;
Een fulltime dienstverband;
Afwisselende werkzaamheden, doordat je met diverse zonweringsproducten werkt;
Een dynamische en groeiende organisatie;
Uitzicht op een vast dienstverband.

In verband met drukte in onze showroom kan het voorkomen dat wij u niet gelijk te woord kunnen staan.

Mocht u persoonlijk advies nodig hebben dan adviseren wij u om telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer: 0165-546003

Bedankt voor uw begrip!
Team Hazon